تمام صفحات وب به صورت استاتیک کد نویسی شده بودند . سایتهای استاتیک تنها شامل یک بخش هستند (سمت کاربر) و طراحی آنها به راحتی انجام میشود زیرا در این نوع سایتها از زبان برنامه نویسی PHP و ASPاستفاده نمیشود و دارای پنل مدیریتی هم نمیباشند. سایتهای استاتیک مانند هر تکنولوژی دیگر دارای محاسن و معایبی بودند، الزام سایتها برای تعامل با کاربران بازدید کننده از سایت به تدریج سایتهای استاتیک جای خود را به سایتهای داینامیک دادند.
اولین ویژگی مثبت یک سایت استاتیک که میتوان به ان اشاره کرد، سرعت آن است. در یک سایت استاتیک درخواستی از دیتابیس و پردازشی روی درخواستها وجود ندارد.در واقع کل سایت استاتیک شامل فایلهای استاتیک HTML است که روی وب سرور قرار دارند و منتظر ارسال شدن هستند. بنابراین درخواست کاربر برای یک صفحه استاتیک به سرعت پاسخ داده میشود.
پلتفرمهایی مانند وردپرس که امروزه توسط میلیونها نفر در سراسر جهان استفاده میشوند، هدفهای خوبی برای هکرها و حملات مخرب هستند. هرجایی که کاربر باید چیزی را وارد کند یا کدهای درحال اجرا باید پردازشهای مختلفی را روی هر درخواست انجام دهند، احتمال ایجاد شدن یک حفره امنیتی وجود دارد. در این صورت مدیران سایتها باید دائما سیستمهای خود را از لحاظ امنیتی بهروز کنند. در سایتهای استاتیک از آنجایی که فقط یک وب سرور برای ارائه صفحات HTML وجود دارد و نمیتوان تغییری روی این صفحات اعمال کرد، بنابراین امنیت سایت بالا تر می باشد.
حجم مطالب و کدها در سایتهای استاتیک پایین است که این خود یک مزیت محسوب میشود، چون سرعت لود سایت را کاهش میدهد. همچنین، پایین بودن حجم مطالب و فایلها باعث میشود هزینه کمتری صرف ذخیره سازی سایت روی هاست شود.
شما میتوانید برای شرکت خود یا برای معرفی خود از سایت های استاتیک استفاده نمایید.